Home Noord-Brabant Eindhoven Vrachtwagenchauffeur komt om het leven bij aanrijding op de A2

Vrachtwagenchauffeur komt om het leven bij aanrijding op de A2

Foto (c) Raymond van Hoorn

Op de A2 onder Best heeft zaterdagochtend een fatale aanrijding plaatsgevonden, waarbij een vrachtwagenchauffeur om het leven kwam. De vrachtwagenchauffeur, waarvan de identiteit nog onderzocht wordt, botste even voor vijf uur achter op een stilstaande auto. De vrachtwagen kantelde en de chauffeur overleed ter plaatste aan zijn verwondingen. De auto waar de vrachtwagen tegenaan botste stond met pech stil op een versmald wegdeel van de A2 zonder vluchtstrook. De bestuurder van de auto was uit het voertuig en bleef ongedeerd. De gekantelde vrachtwagen vervoerde slachtafval. Op de snelweg is een enorme ravage ontstaan. Vanwege de opruimwerkzaamheden zal de A2 in de rijrichting van Eindhoven naar verwachting de gehele ochtend afgesloten zijn.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …