Home Noord-Brabant Eindhoven Belg met boksbeugel en harddrugs opgepakt

Belg met boksbeugel en harddrugs opgepakt

Een 30-jarige automobilist uit het Belgische Hechtel-Eksel is zaterdagochtend op de Beukenlaan in Eindhoven aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit en harddrugs. Ook een 25-jarige vrouw die bij hem in de auto zat is aangehouden.

Agenten controleerden de automobilist rond 2.30 uur en troffen in zijn auto een boksbeugel aan. De man was tevens in het bezit van een cachetje met cocaíne. De boksbeugel en de harddrugs zijn in beslag genomen. Een 25-jarige Valkenswaardse vrouw die in de auto bij de aangehouden verdachte zat, begon de politie uit te schelden. Waarop ook zij werd aangehouden. In haar tas troffen de agenten vervolgens ook een cachetje met cocaíne aan. Zowel de aangehouden man als de vrouw zitten in de cel voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…