Home Noord-Brabant Eindhoven Cafetaria De Hoek twee weken dicht

Cafetaria De Hoek twee weken dicht

Cafetaria De Hoek op Stratumseind 10-12 moet twee weken dicht. De gemeente sluit de cafetaria op maandag 11 maart vanwege overtreding van de regels voor sluitingstijden. Op zondag 13 en vrijdag 18 januari 2013 werd geconstateerd dat er ’s nachts na sluitingstijd nog steeds mensen binnen kwamen in de zaak.

De eigenaar erkent dit en gaat ook niet procederen. Hij zegt dat het gaat om personeel van andere horeca, dat na sluitingstijd eten komt halen of waarheen wordt bezorgd. Ook als dat zo is – dit is niet vastgesteld – zijn het voor De Hoek nog steeds klanten. Als horeca dicht moet zijn, dan betekent dat ook echt dicht voor alle bezoekers. Het moet ’s nachts rustig worden en de politiecapaciteit is niet zo geregeld dat een cafetaria na sluitingstijd nog kan doorgaan. Door de tijdelijke sluiting van twee weken wordt gedurende die periode de rust gegarandeerd en kan de eigenaar het zo regelen dat het niet nog eens fout gaat.

Het is in de afgelopen jaren al eerder voorgekomen dat de gemeente optrad tegen cafetaria De Hoek. In september 2011 werd tot sluiting besloten, ondermeer omdat de zaak twee keer te laat open was. In één geval ging het toen volgens de eigenaar ook om horecapersoneel. In 2009 en 2010 is hem het bezorgen al meermaals verboden.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…