Home Noord-Brabant Eindhoven Lever elektrische apparaten in en maak kans op een iPad!

Lever elektrische apparaten in en maak kans op een iPad!

Zaterdag 2 maart is er een inzamelactie van kleine elektrische apparaten. Lever uw afgedankte apparaten of spaarlampen in bij de milieustraat en maak kans op een iPad. Bij het inleveren van kleine elektrische apparaten, zoals koffiezetapparaat, elektrische tandenborstel,  fohn, mobieltje of spaarlampen krijgt u een kanskaart met unieke code. Hiermee loopt u naar de kluis en probeert deze te openen. Lukt dat niet, dan ontvangt u een Wecycle attentie. Gaat de kluis open, dan ontvangt de gelukkige winnaar de hoofdprijs van de dag: een prachtige iPad.

Wecycle

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Wecycle. Deze organisatie zorgt voor een verantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting. Elektrische apparaten en spaarlampen horen niet thuis in de afvalbak maar moeten apart worden ingezameld.

Hergebruikt

Als u deze apparaten en lampen inlevert bij de milieustraat dan worden ze verantwoord gerecycled en tot meer dan 90% hergebruikt. Zo zijn er minder grondstoffen nodig voor de fabricage en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

U vindt de Eindhovense milieustraten aan de Lodewijkstraat, Esperheide en Gabriel Metsulaan. Op zaterdag 2 maart zijn ze alledrie geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De milieustraten zijn op vertoon van de stadspas gratis toegankelijk voor inwoners van Eindhoven.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…