Home Noord-Brabant Eindhoven Lezing Oud Katholieke Kerk over licht en vrede

Lezing Oud Katholieke Kerk over licht en vrede

Wereldvrede begint in Eindhoven op donderdag 28 februari met twee vieringen over licht en vrede, georganiseerd door de Oud Katholieke Kerk in samenwerking met World Peace Flame Eindhoven.  Aanwezigen kunnen genieten van een korte lezing over de World Peace Flame Eindhoven, verhalen en gedichten, een bijbellezing, zang en vredesmeditatie. Er is ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De vieringen duren twee uur; de eerste begint om 15:00 uur, de tweede om 19:30 uur. Toegang is gratis, er is koffie en jong en oud zijn van harte welkom. De H. Maria Magdalena-parochie is gehuisvest aan de Boschdijk 354 in Eindhoven. Ingang en parkeren aan de Jan Duikerlaan. De Oud Katholieke Kerk is niet verbonden aan Rome en staat dus los van de paus.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…