Home Noord-Brabant Eindhoven Twee aanhoudingen na intrappen voordeur

Twee aanhoudingen na intrappen voordeur

Omstreeks 04.30 zijn is een 30-jarige Helmonder aangehouden op de Pastoor van Leeuwenstraat in Helmond voor het intrappen van een ruit van een voordeur. Zijn 26-jarige broer meldde zich later aan het politiebureau. De twee zouden eerder op de avond in Eindhoven ruzie hebben gehad met een groepje van zes personen. Dit zouden bekenden van elkaar zijn. Hierbij raakten meerdere personen licht gewond. Deze personen kwamen elkaar weer tegen in het ziekenhuis in Helmond en daar escaleerde het opnieuw. De politie heeft daar alle personalia van de aanwezigen geregistreerd, maar niemand wilde op dat moment aangifte doen. Toen de 30-jarige man later die nacht de ruit van de voordeur intrapte, is hij overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – 4 verdachten aangehouden voor ontvoering en mishandeling

Vanochtend hield de politie vier verdachten aan voor betrokkenheid bij een ontvoering en m…