Home Drenthe Emmen Vrouw met vuurwapen aangehouden

Vrouw met vuurwapen aangehouden

Zaterdagmorgen heeft de politie een 26-jarige vrouw uit Meppel aangehouden. Ze meldde zich bij het politiebureau aan het Westeind in Emmen en stond daar met een vuurwapen in haar hand voor de deur. Agenten hebben haar voor het bureau aangehouden nadat haar was gesommeerd om het vuurwapen neer te leggen. Ze legde het vuurwapen op de grond waarna ze kon worden aangehouden. De vrouw is ingesloten en het vuurwapen is in beslag genomen. De politie doet een nader onderzoek.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Twee aanhoudingen witwasonderzoek Emmen: auto’s, designerkleding en contant geld in beslag genomen

Bij politieacties aan de Flintstraat en het Meerveld in Emmen zijn maandag 22 januari twee…