Home Noord-Brabant Eindhoven COVM vergadert 28 februari

COVM vergadert 28 februari

De Commissie Overleg & Voorlichting Milieuhygiëne Eindhoven (COVM) vergadert op donderdag 28 februari om 20.00 uur in het gemeentehuis van Best. Belangstellenden kunnen de agenda en bijbehorende stukken van deze vergadering vanaf 20 februari digitaal bekijken via www.covm.nl. 

De Commissie Overleg & Voorlichting Milieuhygiëne (COVM) Vliegbasis Eindhoven bestaat uit vertegenwoordigers van gemeenten, belangenorganisaties en omwonenden van de vliegbasis, de Ministeries van Defensie, Infrastructuur en Milieu en de provincie Noord-Brabant en heeft als taak de Staatssecretaris van Defensie te adviseren over maatregelen die de geluidhinder van de vliegbasis kunnen beperken. Ook geeft de COVM voorlichting over de geluidsaspecten behorende bij het vliegverkeer van de vliegbasis.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Bankfraude – Dommelshei – Veldhoven

Deze man pleegt op 16 november 2022 pinfraude met de bankpas van een 86-jarige mevrouw op …