Home Noord-Brabant Eindhoven Gewapende overval op woning aan de Sweelinckstraat

Gewapende overval op woning aan de Sweelinckstraat

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Sweelinckstraat in Eindhoven op woensdagavond rond 20.30 uur. Op dat moment zit de 24-jarige bewoner in zijn woonkamer als er wordt aangebeld. Als de man open doet staan er twee gemaskerde mannen voor de deur. De bewoner wordt naar binnen geduwd en bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders doorzoeken vervolgens de woning. Op het moment dat de overvallers vluchten worden ze gezien door een getuige. Deze ziet hen in een blauwe Fiat Punto stappen en weg rijden. Het is nog onbekend of er iets is buit gemaakt in de woning. Er is een summier signalement van de daders:

1) Man, Bivakmuts, 1 meter 75 groot, zwarte kleding, stevig postuur.

2) Negroïde man, lichtblauwe jas met capuchon, 1 meter 75 groot, stevig postuur.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…