Home Noord-Brabant Tilburg Auto weg na woningbraak in Kaatsheuvel

Auto weg na woningbraak in Kaatsheuvel

Bij een inbraak in een woning in de Prinses Beatrixstraat in Kaatsheuvel is afgelopen nacht een auto weggehaald. Het gaat om een grijze BMW 5 serie WHK met het kenteken 63TJR8. De bewoners ontdekten donderdagochtend 21 februari 2013 dat er bij hen was ingebroken. Dat moet tussen 01.00 uur en 7:30 uur zijn gebeurd. De inbrekers bleken gaatjes te hebben geboord in een raamkozijn en konden zo de raamboom bedienen en het raam openen om binnen te komen. Behalve de auto zijn ook 3 laptops, fotocamera en een tablet gestolen. De politie heeft de auto inmiddels internationaal gesignaleerd en stelt een buurt- en sporenonderzoek in. Ook bij de buren werd in dezelfde nacht geprobeerd om in te breken via de methode van gaatjes boren. Dit is waarschijnlijk bij een poging gebleven omdat zij in het bezit zijn van een hond.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…