Home Noord-Brabant Den Bosch Aangehouden wildplasser heeft drugs op zak

Aangehouden wildplasser heeft drugs op zak

Een 43-jarige man zonder vast woonadres werd woensdagavond op de Boschveldweg in Den Bosch aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren toen hij bekeurd werd voor wildplassen. Hij bleek in het bezit van flink wat verdovende middelen. Agenten wilden de man, die ook onder invloed van alcohol was, bekeuren voor wildplassen. Hij kon zich niet legitimeren waardoor zijn identiteit niet kon worden vastgesteld, waarna hij werd aangehouden. De man bleek bij zijn fouillering in het bezit van een flinke voorraad drugs. Politiemensen vonden 48 bolletjes cocaïne en 14 gripzakjes heroïne bij de man. Verder had hij nog een busje pepperspray op zak. Hij zit vast.

 

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…