Home Noord-Brabant Boxtel Wegpiraat aangehouden na veroorzaken ongeval

Wegpiraat aangehouden na veroorzaken ongeval

Woensdagavond hielden agenten een 24-jarige inwoner van Sint Michielsgestel aan op de A2 ter hoogte van Best aan voor het veroorzaken van een aanrijding en gevaarlijk rijgedrag. Politiemensen zagen de automobilist ter hoogte van Boxtel met zeer hoge snelheid over de rijksweg A2 richting Eindhoven rijden. Ze gingen achter de auto aan, waarbij door hem snelheden van ongeveer 200 km/uur werden bereikt. De bestuurder haalde diverse gevaarlijke capriolen uit om aan de politie te ontsnappen. Uiteindelijk reed de man zich ter hoogte van Best in een wegversmalling vast en veroorzaakte hij daar een aanrijding. Hij reed tegen en andere auto aan, waarvan inzittenden licht gewond raakte. Zij werden ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De bestuurder werd aangehouden en zit vast. Als gevolg van het ongeval en de aanhouding van de verdachte ontstond op de A2 een file van enkele kilometers.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Overval pizzeria – Burgemeester van Hoofflaan – Veldhoven

In de avond van 2 oktober wordt er een pizzeria aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldh…