Home Noord-Brabant Den Bosch Arrestatie na zware mishandeling

Arrestatie na zware mishandeling

Een 45-jarige inwoner van ‘s-Hertogenbosch is zaterdagochtend op het terrein van een sportvereniging aan de Pottenbakker aangehouden na een ernstige mishandeling van een plaatsgenoot. Een eveneens 45-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch liep een slagaderlijke bloeding op nadat hij zaterdag rond 1.00 uur met een glas geslagen werd. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij behandeld werd aan de opgelopen verwonding. De gewaarschuwde politie kon op de Pottenbakker de 45-jarige verdachte aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…