Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte (18) schietincident Haverkamp aangehouden

Verdachte (18) schietincident Haverkamp aangehouden

De politie hield zaterdagmiddag 16 maart om half 3 een 18-jarige man in zijn woning aan het Gradaland in Den Haag aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident de avond ervoor op de Haverkamp in Den Haag. Bij dit incident raakte een 29-jarige man uit Pijnacker lichtgewond.

Vrijdag 15 maart omstreeks 21.30 uur kwamen de 29-jarige man uit Pijnacker en zijn 18-jarige bijrijder uit Den Haag naar het politiebureau voor het doen van aangifte van een schietpartij eerder die avond aan de Haverkamp. De twee mannen zaten in hun auto toen een voorbijganger hen rond 21.00 uur ’s avonds beschoot. De 29-jarige bestuurder raakte hierbij lichtgewond aan zijn arm. De verdachte liep over de Haverkamp weg in de richting van de Vlaskamp.

De politie startte direct een onderzoek dat resulteerde in de aanhouding van de 18-jarige verdachte uit Den Haag. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij dit incident.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…