Home Gelderland Apeldoorn Politie rolt hennepkwekerij op

Politie rolt hennepkwekerij op

De politie heeft vrijdag in een schuur bij een woning in Apeldoorn een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De bewoners, 53-jarige man en een 49-jarige vrouw, zijn ter plekke aangehouden. De politie onderzocht de schuur naar aanleiding van een melding. In de schuur werden 387 hennepplanten aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De bewoners, een 49-jarige vrouw en een 53-jarige man uit Apeldoorn, zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

 

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …