Home Zuid-Holland Zoetermeer Winkeldief met innovatieve tas

Winkeldief met innovatieve tas

Oplettend personeel van een parfumerie aan de Driekant in Zoetermeer hield maandagmiddag omstreeks 15.00 uur een 32-jarige Roemeense vrouw aan die met een geprepareerde tas parfum probeerde te stelen. De vrouw was samen met een man in de winkel en trok de aandacht van het personeel. Deze hielden het tweetal op de camera in de gaten. De man verliet op enig moment de winkel, de vrouw bleef achter. Personeel vroeg de vrouw of zij in haar tas mochten kijken, daarin zaten enkele parfumverpakkingen. Hierop is de vrouw aangehouden. Zij is voorgeleid voor het supersnelrecht, de officier van justitie gaf de vrouw een boete van 500 euro. Omdat de vrouw dit niet kan betalen zal zij zich voor de supersnelrechter moeten verantwoorden.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …