Home Overijssel Twente Enschede Fietser overlijdt na aanrijding

Fietser overlijdt na aanrijding

Bij een aanrijding op de kruising van de Haaksbergerstraat in Enschede met de Geffertsingel is in de nacht van maandag op dinsdag een fietser om het leven gekomen. Een vrachtauto, die werd bestuurd door een 52-jarige man uit Borne, reed rond 03:40 uur over de Haaksbergerstraat in de richting van het centrum van Enschede. Op genoemde kruising sloeg de vrachtauto rechtsaf de Geffertsingel op. De bestuurder van de vrachtauto zag daarbij een fietser, die op dezelfde weg rechtdoor fietste, over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietser om het leven kwam. De identiteit van de fietser is nog niet bekend. De verkeersongevallendienst heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …