Home Noord-Brabant Den Bosch Man vernielt ruiten bij broer

Man vernielt ruiten bij broer

De politie heeft donderdagmiddag een 40-jarige man uit Rosmalen aangehouden nadat hij bij de woning van zijn broer in de Bossche Aa-Wijk enkele ruiten had vernield. De broers leven kennelijk al enige tijd in onmin in verband met een zakelijk conflict. De man vernielde de ruiten toen zijn broer weigerde hem binnen te laten. Hij zou daarvoor mogelijk een hamer gebruikt hebben. Hij ging er daarna vandoor en meldde zich vrijwillig op het politiebureau. Hij werd ingesloten voor verhoor. In zijn auto vonden agenten nog een verboden mes, dat in beslag werd genomen. De man werd in de loop van de avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zijn broer deed aangifte.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…