Home Noord-Brabant Eindhoven Man veroorzaakt ongeval onder invloed en vlucht

Man veroorzaakt ongeval onder invloed en vlucht

De politie heeft vrijdagochtend rond 2.00 uur een 30-jarige man aangehouden in zijn woning in Eindhoven. Even daarvoor kregen agenten een melding van een ongeval op de A270 ter hoogte van Nuenen. Daar zou een auto over de kop zijn geslagen en vervolgens met een andere personenauto in de sloot zijn beland.

Ter plaatse werd de politie aangesproken door twee gewonde vrouwen (20 en 19 jaar) uit Helmond. Ze verklaarden van achteren te zijn aangereden door een auto, over de kop te zijn geslagen en in de sloot te zijn beland met hun voertuig. De bestuurder van de andere auto zou er vervolgens te voet vandoor zijn gegaan. Terwijl agenten op zoek gingen naar de man, meldde de verdachte zich telefonisch bij de politie. In zijn woning werd hij vervolgens aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau, waar bleek dat hij teveel gedronken had. De twee slachtoffers zijn per ambulance met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …