Home Gelderland Arnhem Arrestaties na aantreffen hennepkwekerij in kruipruimte woning

Arrestaties na aantreffen hennepkwekerij in kruipruimte woning

De politie heeft donderdagochtend in een huis aan de Robert de Vriesstraat in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd drie arrestaties verricht nadat er een hennepkwekerij was ontdekt. Klachten van stankoverlast brachten de politie op het spoor van de hennepteelt. Agenten stelden een onderzoek na naar aanleiding van de klachten en zagen van buitenaf hennepafval in huis liggen. Ook zagen ze een man binnen die probeerde weg te vluchten. Uiteindelijk werden twee mannen en een vrouw aangehouden. Het ging om een 46-jarige Arnhemmer, een 49-jarige vrouw uit Nijmegen en een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. In de kruipruimte onder het huis bleek een hennepkwekerij te zijn ingericht. De kwekerij (met nog een onbekend aantal planten) is ontmanteld. De drie arrestanten zitten nog vast.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…