Home Noord-Brabant Breda Bredase wijk Heilaar kleurt blauw

Bredase wijk Heilaar kleurt blauw

De politie geeft maandagavond tussen 19.00 en 24.00 uur in de wijk Heilaar (Princenhage) in Breda een preventieve controle gehouden onder meer gericht op het tegengaan van woninginbraken. De agenten organiseerden daarbij roadblocks waarbij het binnenkomende verkeer werd gecontroleerd. Dit leverde onder twee personen op die bij de politie bekend zijn vanwege inbraken. Zij werden meegenomen naar het bureau omdat zij nog boetes hadden openstaan. Ook werd een bestuurder op de bon geslingerd omdat diens auto niet verzekerd was.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…