Home Noord-Brabant Den Bosch Inbrekers overlopen in Velddriel

Inbrekers overlopen in Velddriel

In de nacht van maandag op dinsdag werden inbrekers overlopen in een bedrijfspand aan de Hamstraat in Velddriel. Politiemensen gingen naar de Hamstraat en spraken met de 45-jarige eigenaar van het pand. Hij vertelde dat het alarm in het pand af ging en dat hij ging kijken wat er aan de hand was. Hij hoorden stemmen uit een ruimte komen. Hij liep er naar toe en zag een persoon door een deur wegrennen. De 45-jarige ging er achteraan en zag dat de persoon richting een auto rende die klaar stond. Ook zag hij dat de persoon zich omdraaide en hoorde hij een knal. Uit onderzoek bleek dat er was geschoten. De 45-jarige raakte niet gewond. De auto ging er vervolgens vandoor.

De politie startte direct een onderzoek. Politiemensen spraken met de 45-jarige en buurtbewoners. De afdeling Forensische Opsporing startte een sporenonderzoek. De politie is ook op zoek naar getuigen.

Een getuige zag dat de auto er samen met nog een andere auto vandoor ging. Deze auto’s hadden een lichte kleur.

 

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…