Home Utrecht Automobilist aangehouden voor veroorzaken ongeval

Automobilist aangehouden voor veroorzaken ongeval

Donderdag ontstond een aanrijding waarbij een fietser gewond is geraakt. Rond 17.20 uur stond een 44-jarige automobilist uit Elst (provincie Utrecht) op de Vondelbrug te wachten om linksaf te slaan. Door filevorming was het druk op de weg. Auto’s gingen aan de kant om de automobilist linksaf te laten slaan. Op dat moment kwam een andere automobilist, 61 jaar uit Utrecht, met hoge snelheid de Vondelbrug opgereden. De automobilist uit Elst kon nog remmen maar daardoor werd niet voorkomen dat de auto’s elkaar schampte. Hierdoor schoot de auto van de Utrechter de hoek van de Vondelbrug met de Jutfaseweg op, reed een paal uit de grond en raakte twee fietsers. Eén van de fietsers, een 47-jarige man uit Elst (provincie Gelderland) raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en werd naar het ziekenhuis gebracht. De Utrechter werd aangehouden en kreeg proces-verbaal.

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Brandstichting politieauto Ganskuijl Amersfoort

In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 november 2022, om 02.30 uur, kwam er een melding …