Home Noord-Brabant Breda Preventiecontroles in Breda-Noord en Heusdenhout

Preventiecontroles in Breda-Noord en Heusdenhout

De politie hield donderdag 14 maart 2013 tussen 13.00 uur en 23.00 uur verkeers- en preventiecontroles in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Met deze actie wil de politie met name woninginbraken, overvallen en straatroven tegengaan. Tijdens de controles inde de politie diverse openstaande boetes en werden een aantal bestuurders betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs.

De controles vonden plaats op de Heusdenhoutsestraat, Heerbaan, Doornboslaan en Kapittelweg. Politie- en gemeentelijke bikers controleerden brandgangen, pleinen en hangplekken in het gebied. Ook reed een tekstkar door de wijk met daarop de melding ‘Pas op inbrekers actief, politie en gemeente Breda controleren, wat doet u?. Alle bestuurders kregen na de controle een flyer met uitleg van het doel van de actie.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Autodiefstal – Ettensebaan – Breda

Een grijze Hyundai 130 S.W is tussen donderdag 10 en zaterdag 12 augustus jl. gestolen van…