Home Zuid-Holland Den Haag Hennepkwekerij ontmanteld aan de Jacob Jordaensstraat

Hennepkwekerij ontmanteld aan de Jacob Jordaensstraat

De politie ontmantelde in de vroege ochtend van woensdag om 3.30 uur een hennepkwekerij aan de Jacob Jordaensstraat in Den Haag. De politie kreeg een anonieme tip dat voor de woning hennepresten gevonden waren. Agenten namen direct poolshoogte en roken een sterke hennepgeur uit het portiek komen, hierop belden zij aan bij de betreffende woning. De officier van jusititie gaf toestemming voor het binnentreden van de woning. In de woning troffen agenten over twee ruimtes een in werking zijnde hennepkwekerij. In totaal zijn in één ruimte 130 planten in beslag genomen en vernietigd. In de andere ruimte waren de toppen vermoedelijk net geknipt en opgeruimd. De recherche doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…