Home Zuid-Holland Zoetermeer Straatroof op de Akkerdreef

Straatroof op de Akkerdreef

De politie onderzoekt een straatroof waarbij woensdag om 18.00 uur op de Akkerdreef in Zoetermeer een 16-jarige jongen beroofd werd van zijn persoonlijke eigendommen.

Het slachtoffer liep over de Akkerdreef toen hij werd aangesproken door een paar mannen die in een auto zaten. Toen de jongen naar de auto liep, stapte er een man uit die vervolgens een mes trok en het slachtoffer bedreigde met een mes. Hierop werd hij beroofd van zijn persoonlijke eigendommen. Hierna reden zij weg in onbekende richting.

Van de mannen is het volgende signalement bekend: De man die de jongen beroofde heeft drie gouden tanden, en droeg een dorde mon clear muts en heeft op beide handen meerdere tatoeages. Hij is circa 20 jaar oud en droeg een spijkerjas, spijkerbroek en zwarte lanvin schoenen. De bestuurder van de auto is een Hindoestaanse man met een Eskimomuts op. Hij heeft een snor.

 

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …