Home Noord-Brabant Breda Controles in Bredase wijken om inbraken tegen te gaan

Controles in Bredase wijken om inbraken tegen te gaan

De politie heeft dinsdag tussen 15.00 en 23.00 uur in de wijken Brabantpark en Heusdenhout op diverse locaties een roadblockactie gehouden. De controles op de Nieuwe Inslag, het Langveld, de Heusdenhoutsestraat en het Hoogeind waren met name gericht op het tegengaan van woninginbraken en overvallen. De agenten hebben diverse auto’s aan de kant gezet en de inzittenden en voertuigen gecontroleerd. Ook waren enkele dienders in burger in de wijk.

Er werden drie personen aangehouden vanwege openstaande boetes. Een van hen, een 32-jarige Bredanaar, had nog 1321 euro open staan en kon deze niet betalen. Zijn auto is daarom buiten gebruik gesteld en wordt pas terug gegeven als de boetes betaald zijn. Verder werden bekeuringen uitgeschreven voor het rijden in een onverzekerde auto (1), rijden zonder geldig rijbewijs (1) en niet handsfree bellen (1)

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…