Home Overijssel Deventer Agressieve reiziger

Agressieve reiziger

De politie hield donderdagavond op het station in Nijmegen een 38-jarige man uit Deventer aan op verdenking van mishandeling. Hij zou meerdere personen in de trein hebben geslagen. Een 26-jarige man uit Zevenaar deed aangifte van mishandeling. Hij vertelde dat hij in de trein zat en plotsing door de 38-jarige tegen zijn kaak werd geslagen. Vervolgens zag hij dat de man verder door de trein liep en nog twee personen wilde slaan. Toen agenten op het station kwamen, zat de verdachte nog in de trein. Hij reageerde amper op de agenten en stond wankel op zijn benen. Ook roken ze een sterke alcohollucht bij de man. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij in verzekering gesteld. De 26-jarige ging na het doen van aangifte voor controle naar het ziekenhuis.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …