Home Noord-Holland Den Helder Woninginbraak Middelzand

Woninginbraak Middelzand

In een woning aan Middelzand werd vrijdag tussen 04.00 en 10.00 uur ingebroken. Iemand verschafte zich via de voordeur toegang tot de woning. De woonkamer werd doorzocht. Hieruit werd diverse apparatuur weggenomen. In een andere woning aan de Middelzand werd tussen 00.30 en 07.00 uur ingebroken. De inbrekers zijn vermoedelijk via de voordeur binnengekomen en namen apparatuur mee en de personenauto die voor de deur stond. De auto werd even later teruggevonden op het Vogelzand.

De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak. Tip de politie als u verdachte personen of voertuigen in uw woonomgeving ziet. Noteer signalement, kenteken en bijzonderheden. Heeft u rond de tijdstippen van de hieronder vermelde woninginbraken verdachte personen of voertuigen gezien, neem dan contact op met de politie: 0900 – 8844.

Laad meer Den Helder

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…