Home Noord-Brabant Boxtel Drie jongens aangehouden voor straatroof

Drie jongens aangehouden voor straatroof

Zondagavond zijn drie jongens van 16, 17 en 19 jaar uit Boxtel en Urmond aangehouden op verdenking van een straatroof.

Kort voor middernacht kwam er een melding binnen van een straatroof op De Markt in Geleen. Een vrouw meldde dat drie jongens haar handtas hadden gepakt en te voet waren gevlucht. Op de Groenstraat zagen agenten drie jongens lopen die voldeden aan het signalement. Hierop zijn ze staande gehouden en het bleek dat een van de drie sigaretten bij zich had die in de betreffende tas hadden gezeten. Op straat bleek bovendien een spoor van spullen die het drietal uit de tas had gegooid. Daarop zijn de jongens aangehouden en voorgeleid.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Boxtel – Gezocht – Woninginbraak – Princenlant – Boxtel

Een woninginbraak in Boxtel waarbij van alles wordt weg gehaald. Wie weet wie de daders zi…