Home Noord-Brabant Boxtel Drie jongens aangehouden voor straatroof

Drie jongens aangehouden voor straatroof

Zondagavond zijn drie jongens van 16, 17 en 19 jaar uit Boxtel en Urmond aangehouden op verdenking van een straatroof.

Kort voor middernacht kwam er een melding binnen van een straatroof op De Markt in Geleen. Een vrouw meldde dat drie jongens haar handtas hadden gepakt en te voet waren gevlucht. Op de Groenstraat zagen agenten drie jongens lopen die voldeden aan het signalement. Hierop zijn ze staande gehouden en het bleek dat een van de drie sigaretten bij zich had die in de betreffende tas hadden gezeten. Op straat bleek bovendien een spoor van spullen die het drietal uit de tas had gegooid. Daarop zijn de jongens aangehouden en voorgeleid.

Laad meer Boxtel

Geef een antwoord

Bekijk ook

Boxtel – Politie houdt verdachten brandstichting aan

Vanochtend vroeg hield de politie een 48-jarige en een 20-jarige man aan in hun woonplaats…