Home Friesland Leeuwarden Twee mannen aangehouden voor overval in woning

Twee mannen aangehouden voor overval in woning

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden voor een overval in een woning eerder die avond in Leeuwarden.

Die avond rond 22.00 uur had een 44-jarige man uit Leeuwarden afgesproken met een 24-jarige man uit Leeuwarden. Toen het tweetal in een woning aan de Jan Steenstraat waren liet de 24-jarige man een tweede man de woning binnen. Ze bedreigden vervolgens de 44-jarige man en namen verscheiden spullen mee uit de woning. Het slachtoffer belde hierop de politie. Later die nacht zijn de twee mannen aangehouden in Sint Annaparochie. De 24-jarige man en de 20-jarige man uit Leeuwarden waren staande gehouden voor een alcoholcontrole. Daar zagen de agenten dat het tweetal veel spullen in de auto hadden waarvan zij het vermoeden hadden dat deze van diefstal afkomstig waren. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden. Later die nacht bleek dat de spullen van de 44-jarige man uit Leeuwarden in deze auto lagen. Het tweetal is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…