Home Groningen Groningen Stad Overvaller winkeltje aan huis aangehouden

Overvaller winkeltje aan huis aangehouden

Een winkeltje aan de Bruilwering in Groningen is in de nacht van zondag op maandag overvallen. Een man kwam bier halen, maar ging plotseling de bewoner te lijf. De bewoner moest diverse vuistslagen in het gezicht incasseren. Vervolgens ging de overvaller er met de kassa van het winkeltje vandoor.

Op basis van het signalement kon de verdachte (26-jarige man uit Groningen) even later worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer liep bij de schermutseling een blauw oog en diverse schaaf- en snijwondjes op. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…