Home Noord-Brabant Kempen Marvilde na half uur klaar met Rood Wit V

Marvilde na half uur klaar met Rood Wit V

In de competitie komt het er niet van, maar gelukkig is Marvilde RKVVO en Rood Wit V vriendschappelijk wel tegengekomen in dit seizoen. Een aantal weken geleden won Marvilde van RKVVO en vandaag was Rood Wit redelijk kansloos.

De eerste minuten gingen nog gelijk op, maar na een kwartier kwam Marvilde op voorsprong. Danny Das werd diep gestuurd en alleen voor doelman Mark Smulders maakte hij geen fout, 1-0. Marvilde kreeg in de rest van de eerste helft meerdere kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar het enige doelpunt kwam in de 28e minuut. Een corner van Erwin Isbouts werd midden voor het doel ingekopt door Mitchel Smits, 2-0. Rood Wit had in de eerste helft niet veel in te brengen en mocht blij zijn dat het slecht 2-0 was bij de rust. De tweede helft vond Marvilde het prima en had Rood Wit een veldoverwicht. Heel grote kansen kwamen daar niet uit, alleen in de 90e minuut belandde een afstandsschot op de lat.

Volgende week zaterdag speelt Marvilde nog een oefenwedstrijd (19:30) thuis tegen FC Oda uit Weert, waarna het een week later weer aan de competitie begint met een uitwedstrijd in Roermond tegen SVC’2000, de rode lantaarn in de 2e klasse H.