Home Zuid-Holland Den Haag Politie neemt bij inval partij heroïne inbeslag

Politie neemt bij inval partij heroïne inbeslag

Foto (c) Regio 15

De politie hield donderdag in Den Haag een 36-jarige vrouw en een 58-jarige man aan op verdenking van invoer van een partij heroïne. Bij doorzoekingen vonden rechercheurs een flinke hoeveelheid hard drugs. De Regionale Recherche van de politie in Den Haag startte onlangs onder leiding van een officier van justitie een onderzoek naar verdenking van handel in drugs waarbij de nu twee aangehouden verdachten een rol zouden spelen.

Het rechercheonderzoek leidde tot de aanhouding en aansluitend doorzoekingen. Daarbij werd een hoeveelheid heroïne aangetroffen en in één woning werd een hennepdrogerij aangetroffen. De exacte hoeveelheid van de aangetroffen hoeveelheid (hard)drugs is nog niet bekend. De politie zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…