Home Gelderland Dode vrouw aangetroffen in Hall

Dode vrouw aangetroffen in Hall

De politie heeft vrijdagmiddag 22 maart een onderzoek ingesteld na de vondst van een 77-jarige dode vrouw uit Eerbeek in een grote vijver bij een woning aan de Elzenweg in Hall.

Omstreeks 14.00 uur kreeg de politie melding van een reanimatie. Ter plekke trof de politie het levenloze lichaam van de vrouw naast een vijver aan. Er is direct een onderzoek gestart om te achterhalen wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het om een noodlottig ongeval gaat.

Een bejaard echtpaar, dat de tuin onderhoudt van een woning aan de Elzenweg, was bezig om de grote vijver in de tuin schoon te maken. Door nog onbekende oorzaak kwam het echtpaar in de vijver terecht. Het lukte de man om zelf uit het water te komen, waarna hij gelijk de buren waarschuwde. Samen haalden ze de vrouw uit de vijver en startten met reanimeren. Helaas mocht de reanimatie niet meer baten.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …