Home Zuid-Holland Rotterdam Verdachten winkeldiefstal aangehouden

Verdachten winkeldiefstal aangehouden

De politie hield vrijdag 22 maart op de Aartsdijkweg in Maasdijk twee verdachten (38 en 29 jaar) afkomstig uit Rotterdam op verdenking van winkeldiefstal bij het winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Bij de aanhouding maakte de politie gebruik van een ‘uitpraatprocedure’. Vrijdagmiddag om 14.00 uur kreeg de politie melding van winkeldiefstal bij een winkel in de Tuinen. Toen agenten ter plaatse gingen, bleek dat twee verdachten waren weggereden in een personenauto waarvan het kenteken bekend was.

Een surveillance-eenheid zag het voertuig rijden op de Burgemeester Elsenweg in de richting van Rijksweg A20. Toen uit verdere informatie bleek dat de te naam gestelde antecedenten op vuurwapengebied had, besloot de politie bij de aanhouding geen enkel risico te nemen en werden de verdachten via een vaste uitpraatprocedure aangehouden waarbij agenten hun wapens trokken. Beide verdachten, een 29-jarige vrouw en een 38-jarige man woonachtig in Rotterdam werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. De auto waarin het stel reed werd in beslag genomen. Uit verder onderzoek bleek dat in de auto meer goederen zoals kledingstukken lagen die afkomstig waren van diefstal.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…