Home Limburg Heerlen Vrijwilligers gezocht: NL Doet!

Vrijwilligers gezocht: NL Doet!

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL Doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Kijk nu op www.nldoet.nl  en doe mee!!! Dit jaar zijn er landelijk ruim 8.000 klussen aangemeld. In de gemeente Heerlen worden er nog vrijwilligers gezocht voor ruim 43 verschillende klussen. Zoek een leuke klus bij jou in de buurt en meld je (samen met collega’s, vrienden en/of familie) aan via de website.

Ook de burgemeester en wethouders leveren dit jaar weer een bijdrage: op vrijdag 15 maart gaan zij aan de slag met een klus bij een maatschappelijke organisatie in onze stad.

De afgelopen twee jaar hebben Challenge-leden van de gemeente Heerlen veel tijd en energie gestoken in het werven van vrijwilligers voor NL Doet. Nogmaals hartelijk bedankt daarvoor! Jullie inzet heeft in 2012 een bijdrage geleverd aan het landelijke recordaantal van 300.000 actieve vrijwilligers die werkten aan 7.000 klussen.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …