Home Limburg Heerlen Verdachten van handel in drugs aangehouden

Verdachten van handel in drugs aangehouden

De politie heeft zaterdagmiddag rond 14.00 uur een woning aan de Schiestraat gecontroleerd omdat het vermoeden bestond dat er in verdovende middelen werd gehandeld. Hierbij is een 25-jarige man uit Heerlen aangehouden die 50 gram softdrugs had gekocht.

Tevens is de verkoper, een 38-jarige man uit Heerlen, aangehouden. Tijdens de fouillering en in de woning werden een groot contant geldbedrag aangetroffen, iets meer dan 30 grams softdrugs, pepperspray en een boksbeugel. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …