Home Limburg Sittard-Geleen Koperdieven betrapt en aangehouden

Koperdieven betrapt en aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.30 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke inbraak in een pand aan de Dr. Philipsstraat. Toen agenten op de locatie aankwamen zagen zij een personenauto staan, hierin lag een man. Hij verklaarde dat hij daar in slaap was gevallen. Een van de agenten zag in de bosjes vlakbij koperen kabels liggen.

De diensthond bevestigde het vermoeden en er bleek een tweede man verstopt te zitten in de struiken. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 25-jarige man uit Stein en een 33-jarige man uit Elsloo.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …