Home Limburg Heerlen Politie treft grote hoeveelheid harddrugs aan in Eygelshoven

Politie treft grote hoeveelheid harddrugs aan in Eygelshoven

Door onderzoek naar aanleiding van de aanhouding van twee mannen vrijdag, heeft de politie zaterdag in woningen aan de Laurastraat en Holzstraat in Eygelshoven een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Twee mannen zijn vrijdag na een controle door politie aangehouden voor het bezitten van verdovende middelen. Naar onderzoek in die zaak werd vrijdagavond een zoeking gedaan bij twee woningen aan de Laurastraat en een woning aan de Holzstraat. Hier werden door de politie verschillende hard- en softdrugs in beslag genomen. Bij het vervolgonderzoek vond de politie, zaterdag, wederom in een woning aan de Laurastraat meerdere zakken met in totaal ongeveer 35.000 tabletten XTC, en ruim 27,5 kilogram vermoedelijk harddrugs. Bij de zoekingen zijn de bewoners een 22-jarige vrouw en 35-jarige man aangehouden. In totaal zijn vier personen aangehouden in de politieonderzoek.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…