Home Noord-Holland Hoorn Woninginbraak in Hoorn

Woninginbraak in Hoorn

Tussen zaterdagavond 18.30 en zondagmorgen 05.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Kievit in Hoorn. De daders kwamen het pand binnen door een raam aan de voorzijde open te reken. De woonkamer en verschillende slaapkamers werden doorzocht. Er werd in ieder geval een LCD televisie ontvreemd. Gevlucht op de fiets Tussen 21.30 en 02.15 uur werd ingebroken in een woning aan de Astronautenweg in Hoorn. De inbrekers hadden aanvankelijk geprobeerd het slot van een tuindeur te forceren. Toen dit niet lukte klommen zij via een slaapkamerraam naar binnen. De hele woning werd doorzocht waarbij in ieder geval twee laptops werden gestolen. Op zaterdag werd omstreeks 23.55 uur gepoogd in te breken in een woning aan de Cypres in Hoorn. De inbraak werd voorkomen doordat de buurman geluiden hoorde en ging kijken. Hij zag een man die probeerde naar binnen te klimmen. Toen hij de buurman zag, ging de inbreker er fietsend vandoor.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…