Home Limburg Dode bij verkeersongeval in Weert

Dode bij verkeersongeval in Weert

Bij een verkeersongeval op de Ringbaan Oost in Weert zijn dinsdagavond rond 23.20 uur twee personen ernstig gewond geraakt, een van hen is in de loop van de nacht overleden. Een 24-jarige inwoner van Weert is afgelopen nacht in het ziekenhuis overleden. De man was als zwaar gewonde bijrijder naar Maastricht gebracht. De bestuurder van de auto – een 30-jarige inwoner van Weert – werd ernstig gewond naar het ziekenhuis in Weert gebracht. Beiden zaten in een auto die door onbekende oorzaak begon te slingeren en tegen een boom botste. Het tweetal raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

Laad meer Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…