Home Groningen Groningen Stad Geen buit bij overval op snackbar

Geen buit bij overval op snackbar

De politie onderzoekt een overval op een snackbar aan de Loefzijde in Groningen. Bij de overval werd geen buit gemaakt. Woensdagavond laat kwam een nog onbekende man binnen. Hij bedreigde een personeelslid met vermoedelijk een vuurwapen en eiste geld. De medewerker gooide vervolgens enkele blikjes bier in de richting van de overvaller. Die verliet daarop de zaak en sloeg op de vlucht. Door de politie werd met meerdere eenheden gezocht, waaronder een agent met een politiehond. De overvaller werd niet meer aangetroffen. Namens de snackbar moet nog aangifte worden gedaan.

Laad meer Groningen Stad

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…