Home Flevoland Almere Jongen wordt mishandeld

Jongen wordt mishandeld

Woensdagmiddag werd een jongen geslagen en geschopt. Twee verdachten konden worden aangehouden. Rond 13.30 uur kwam de melding dat een jongen op de Deventerpad in Almere zou zijn geslagen en geschopt door een aantal jongens. Ter plaatse bleek een 17-jarige jongen uit Almere met een paar vrienden op straat te hebben gelopen. Een aantal andere jongens, die het slachtoffer kende, kwamen op hem afgerend en duwde de Almeerder tegen de grond. Hierna werd de Almeerder geslagen en geschopt. De verdachten renden weg nadat getuigen er wat van gezegd hadden. De Almeerder werd door ambulancepersoneel behandeld voor verwondingen in zijn gezicht.

De twee verdachten, 16 en 17 jaar uit Almere, kwamen zichzelf in de middag melden op het politiebureau waar ze aangehouden werden. Ze zitten vast.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Vier verdachten aangehouden voor brute straatroof

De politie heeft vier jongens van 13, 14, 16 en 17 aangehouden op verdenking van het berov…