Home Groningen Groningen Stad Vrouw aangehouden voor diefstal met geweld

Vrouw aangehouden voor diefstal met geweld

Zondagavond heeft de politie een 39-jarige vrouw uit Groningen aangehouden voor diefstal. De vrouw had samen met een andere man een jas weggenomen vanaf een terras aan de Grote Markt. Toen de vrouw daarop werd aangesproken pakt zij een mes en zwaaide daarmee in het rond. Ze uitte daarbij bedreigingen in de richting van omstanders. De vrouw is aangehouden. Het mes is in beslag genomen. De man is niet meer aangetroffen. De vrouw is ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…