Home Flevoland Almere Automobilist rijdt vrouwen aan

Automobilist rijdt vrouwen aan

Zondagmorgen reed een automobilist twee vrouwen aan die skeelerden op de Praamweg in Lelystad. Rond 10.10 uur stonden de beide vrouwen, inwoners van Almere van 38 en 56 jaar, stil op de weg toen er luid geclaxonneerd werd. Zij gaven de bestuurder van de auto te kennen dat hij om hen heen kon rijden, maar dit gebeurde niet. Hij liet de auto naar voren rollen en reed tegen beide vrouwen aan. Eén van hen viel op de weg en klaagde over pijn aan haar rug. De bestuurder stapte uit zijn auto en schold hen uit. Hierna stapte hij weer in en reed hij weg. De politie zocht nog in de omgeving, maar trof de automobilist niet meer aan. De politie zet het onderzoek naar de verdachte voort.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…