Home Groningen Groningen Stad Bewoner uit woning gehaald na brandje

Bewoner uit woning gehaald na brandje

Politieagenten haalden woensdagavond een bewoner uit een woning vol rook. In de woning aan de Zonnelaan was een pan op het vuur blijven staan. Omstreeks 20.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen over rookontwikkelingen in deze woning. Agenten waren als eerste ter plaatsen en gingen via de balkondeur de woning binnen.

Het vuur onder de pan werd uitgezet en de 66-jarige bewoner naar buiten gebracht. Daar werd de bewoner opgevangen door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het UMC Groningen. De vier agenten die in de woning zijn geweest werden ook gecontroleerd in verband met het inademen van rook. Hierbij werden geen problemen geconstateerd.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…