Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte schietincident Jacob Schorerlaan langer vast

Verdachte schietincident Jacob Schorerlaan langer vast

De politie hield donderdag 28 maart een 38-jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident op de Jacob Schorerlaan. Naar aanleiding van dat incident is een zoeking gedaan in de woning van de verdachte. Hierbij troffen agenten een grote hoeveelheid patronen en vermoedelijk cocaïne aan. De verdachte werd dinsdag 2 april voorgeleid aan de rechter-commissaris, die de verdachte voor 14 dagen in bewaring stelde.

De politie ontving rond 20.20 uur een melding via de alarmcentrale van een schietincident. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen die in het kader van het onderzoek in beslag genomen zijn. Op basis van verder onderzoek hield de politie in de directe omgeving in twee verschillende aangrenzende woningen vier verdachten (26-38 jaar) aan. De 38-jarige Hagenaar zit nog vast, de overige verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De 38-jarige is vermoedelijk degene die zoals het nu lijkt met het vuurwapen in de lucht heeft geschoten.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…