Home Groningen Groningen Stad Komende zondag koopzondag

Komende zondag koopzondag

In de binnenstad van Groningen is het zestien keer per jaar koopzondag.  Aankomende zondag is het een van die zondagen. Dat houdt in dat de winkels op zondag geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Op koopzondagen heeft u alle tijd om uitgebreid te shoppen. Op de meeste koopzondagen wordt op het Waagplein in de binnenstad een cultureel en gratis optreden voor het langslopende publiek georganiseerd. Overigens hebben veel steden in de provincie Groningen eens in de zoveel tijd een koopzondag, waardoor er vaak altijd wel ergens gewinkeld kan worden. Elke donderdagavond is het bovendien koopavond in de stad Groningen. Alle winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…