Home Groningen Groningen Stad Aangehouden voor diefstal portemonnee

Aangehouden voor diefstal portemonnee

De politie heeft, dankzij de alertheid van twee burgers en een beveiligingmedewerkster, een 37-jarige inwoner van Leeuwarden aan weten te houden. Getuigen zagen de man in de jassen van bezoekers van een horecagelegenheid aan de Grote-Markt in Groningen rommelen. Toen hij zich betrapt voelde ging hij er vandoor waarna de getuigen en een beveiliger de man achtervolgden. Tijdens zijn vlucht gooide hij een gestolen portemonnee weg. Even verder kon de verdachte worden aangehouden Hij werd overdragen aan de inmiddels gewaarschuwde agenten en is overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. In zijn kleding werd het geld welke, afkomstig was uit de weggegooide portemonnee, aangetroffen. Een 32-jarige inwoner van Emmen deed aangifte.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…